برنج را حتما از فروشگاههای معتبر تهیه کنید.

در هنگام خرید سعی شود برنج کهنه انتخاب شود.

مصرف زیاد برنج دودی توصیه نمی گردد ، زیرا دود دادن باعث افزایش ترکیبات شیمیایی به محصول می گردد.

برنج دودی را بصورت آبکش مصرف کنید تا ترکیبات مضر احتمالی موجود در دود برنج از طریق آبکش خارج شود.

مقدار ویتامین های موجود در برنج در طول مدت زمان نگهداری به خصوص اگر طولانی تر شود کمتر می گردد، در نتیجه ویتامین برنج تازه نسبت به کهنه بیشتر می باشد.

برای حفظ ویتامین برنج آن را بصورت کته مصرف کنید و از آبکش کردن آن خودداری کنید.

تفاوت در قیمت به نوع برنج ، منطقه کشت شده ،کشاورز وحتی کارخانه ای که عهده دار خشک کردن وسفید کردن برنج می باشد وابسته است.

قیمت برنج رابا توجه به کیفیت برنج از لحاظ درصد خالصی،درصد خرد ، میزان یکدست بودن ونوع محصول ارزیابی می کنند.

در هنگام خرید برنج قهوه ای دقت کنید محصولی بامارک ونشان معتبر دارای تاییدیه های بهداشتی لازم راخریداری کنید تا گرفتار مصرف برنج های ناسالم ومشکلات ناشی از آن نشوید.

برنج را دور از تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید و فضای رطوبتی نیز باعث خرابی برنج می شود.

خیساندن برنج قبل از آبکشی موجب قد کشیدن ورای بالاواستفاده از سنگ نمک موجب سفت ومحکم شدن دانه برنج می شود.

برای جلوگیری از چسبندگی وله شدن دانه برنج در هنگام جوشاندن یک قاشق روغن استفاده نمایید.

جهت شفاف وسفید شدن دانه برنج در هنگام جوش از یک قاشق آبلیمو استفاده نمایید.

* اگر کارمند هستید و فرصت زیادی برای پخت برنج ندارید، می‌توانید هر صبح قبل از خروج از خانه برنج را آبکش کنید و در قابلمه بگذارید و در یخچال نگه دارید. سپس بلافاصله بعد از رسیدن به خانه آن را روی گاز بگذارید و با آب روغن دم کنید. در این صورت برنج شما یک ربع تا ۲۰ دقیقه به پخت نیاز دارد.

درباره مدیریت سایت

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *