صفحه اصلی

برنج را حتما از فروشگاههای معتبر تهیه کنید. در هنگام خرید سعی شود برنج کهنه انتخاب شود. مصرف زیاد برنج دودی توصیه نمی گردد ، زیرا دود دادن باعث افزایش ترکیبات شیمیایی به محصول می گردد. برنج دودی را بصورت آبکش مصرف کنید تا ترکیبات مضر احتمالی موجود در دود برنج از طریق آبکش خارج […]

برنج باید در جای خشک انبار شود،گرما ی عادی تابستان به برنج صدمه نمی زند ولی رطوبت ان را خراب می کند پس محل انبار کردن برنج باید دور از هرگونه اب و رطوبت باشد و هوا جریان داشته باشد. روی کیسه ی برنج را با پارچه بپوشانید تا هم بخار اب از ان خارج […]

برنج رادر گونی متقال یا کنفی ودور از تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید. برنج رادر جای مرطوب قرار ندهید تا ازخراب شدن ان جلوگیری شود. تاحدامکان ازریختن نمک برای نگهداری برنج استفاده نکنید،زیراباعث پوک شدن ان وپایین امدن مرغوبیت برنج می شود.  

برنج

برنج سفید نیروبخشی طبیعی است ، دارای خاصیت ادرار آور است ، فاقد کلسترول است و خاصیت گوارشی و ضد التهابی دارد.   •    برنج سفید منبع غنی از فیبر خوراکی است که برای داشتن سیستم گوارشی سالم بسیار ضروری است ، زیرا عملکرد سیستم های مختلف بدن را منظم نگه می دارد.

فواید و خواص برنج برای سلامتی بدن

چینی‌ها باور دارند که برنج اشتها را به طور قابل‌ملاحظه‌ای بالا برده و بیماری‌های شکم و گوارش را درمان می‌کند. فواید برنج برای سلامتی شامل تامین انرژی سریع و فوری، فعالیت خوب دستگاه گوارش، تثبیت سطح قند خون و فراهم کردن منابع لازم ویتامین B۱ برای بدن می‌باشد. سایر فواید آن عبارتند از مراقبت‌های پوستی، […]

تمام فوت و فن های پخت برنج ایرانی

وقتی یک خانم خانه می تواند ادعا کند یک کدبانو و آشپز واقعی است که بتواند برنج را به اصطلاح خوب دربیاورد. پختن پلویی با کیفیت خوب، پایه آشپزی ایرانی است. پس اولین چیزی که بهتر است در آشپزی یاد بگیرید، روش صحیح پخت برنج و دانستن تمام فوت و فن های پخت آن است.

  • 1
  • 2