برنج سفید نیروبخشی طبیعی است ، دارای خاصیت ادرار آور است ، فاقد کلسترول است و خاصیت گوارشی و ضد التهابی دارد.

 

•    برنج سفید منبع غنی از فیبر خوراکی است که برای داشتن سیستم گوارشی سالم بسیار ضروری است ، زیرا عملکرد سیستم های مختلف بدن را منظم نگه می دارد.

 

•    برنج سفید دارای پروتئین است ، که برای رشد و ترمیم ماهیچه ها ضروری است. پروتئین جزء مهمی از مو ، ناخن و پوست نیز می باشد.

 

•    برنج سفید دارای مقادیر بالای منگنز است که به عملکرد سیستم ایمنی بدن و رشد و نمو استخوان ها کمک شایانی می کند.

 

•    برنج سفید دارای چربی خیلی کم است و به همین دلیل گزینه مناسبی برای افرادی است که به دنبال کاهش وزن هستند.

 

•    برنج سفید عاری از گلوتن است و بنابراین برای مصرف افرادی که نسبت به گلوتن و پروتئین موجود در گندم، جو و چاودار حساسیت دارند ، بسیار مناسب است.

 

•    برنج سفید دارای ویتامین B1 است که برای داشتن قلبی تندرست و سیستم عصبی سالم بسیار ضروری است.

 

•    برنج سفید دارای نشاسته مقاومی است که به صورت هضم نشده به روده انتقال یافته و موجب رشد باکتری های مفید در روده می گردد که این امر برای سلامت روده ها بسیار مفید است.

 

•    از آنجایی که برنج سفید دارای سدیم بسیار کمی است ، بنابراین مصرف آن برای افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماری فشار خون توصیه می گردد.

 

•    از پودر برنج سفید برای درمان انواع ناراحتی های پوستی استفاده می شود.

 

•    از آرد برنج سفید نیز ضمادی درست می شود که برای درمان آکنه ، سرخک ، سوختگی ها و هموروئید مورد استفاده قرار می گیرد.

 

•    برنج حاوی آمینو اسید ها ست که برای ساخت بافت های ماهیچه ای ، آنتی بادی ها ، آنزیم ها و هورمون ها بسیار مفید و ضروری هستند. این آمینو اسید ها در سلامت پوست ، مو ، دید چشم ، قلب ، ریه ها ، غدد ، مغز و سیستم عصبی نقش بسزایی دارند.

 

•    برنج به آسانی هضم می شود و برنج برای کنترل تعریق و کاهش فشار خون بسیار مفید بوده و دارای خاصیت ضد التهابی می باشد و به همین دلیل مصرف مداوم برنج از بروز بیماری اِدم (ورم) جلوگیری می کند.

 

•    غلاف برنج ، دارویی موثر در درمان اسهال خونی است. غلاف برنج ۳ ماهه دارای خواص ادرار آور است. چینی ها معتقد اند که برنج موجب افزایش اشتها ، درمان ناراحتی های گوارشی و سوءهاضمه می گردد.

نکات آشپزی

 

•    قبل از پخت و پز ، برنج سفید را به درستی بشویید تا هر گونه نشاسته و پس مانده های اضافی آن زدوده شود و از چسبنده شدن برنج جلوگیری گردد.

 

•    برنج را در قابلمه ای با کف ضخیم بپزید تا ته دیگ آن نازک تر شود.

 

•    هنگام پخت برنج ، یک قاشق روغن به آب اضافه کنید تا دانه های آن به یکدیگر نچسبند.

 

•    از هم زدن برنج هنگام پخت خودداری کنید زیرا این کار موجب خرد شدن دانه های برنج و آزاد سازی نشاسته می شود و در نتیجه برنج چسبنده می گردد.
درباره مدیریت سایت

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *