صفحه اصلی

۱۲ سال درجازدن در تولید برنج ?????۹۵/۰۲/۲۱ مهر/ دبیر انجمن برنج با بیان اینکه ۱۲ سال است که میزان تولید برنج بین یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن تا دو میلیون و ۲۰۰ هزارتن اعلام می‌شود، گفت: ما ۱۲ سال در این زمینه درجا زدیم. جمیل علیزاده شایق درباره پیش بینی های انجام شده برای […]

برنج از نظر طب ايراني ،‌معتدل و خشك است البته بستگي درد آنرا چگونه درست كنيد برنج آبكش شده سرد است و آب آن گرم در حاليكه برنج كته شده گرم است . برنج داراي ماده اي بنام Amidon مي باشد ولي از نظر اينكه ماده گلوتن آن كم است يعني كاملا بهم نمي چسبد […]

۹۵/۰۲/۱۰ اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما/ عضو هیئت مدیره اتحادیه بنکداران مواد غذایی تاکید کرد : ایران نیازی به واردات برنج خارجی ندارد. قاسمعلی حسنی گفت: ایران با داشتن استعدادهای طبیعی فراوان از قبیل منابع آبی غنی ، خاک مرغوب،شرایط اقلیمی مناسب و همچنین زیر ساخت های لازم ، نیازی به واردات برنج خارجی ندارد. […]

Behtarineh rice, [۰۹.۰۴.۱۶ ۱۸:۳۱] میزان کشت برنج در ایران : استان مازندران رتبه اول(۹۳۸۷۳۲٫۱۹) و استان گیلان (۷۴۱۲۴۱٫۹)، استان گلستان (۲۲۹۴۵۴٫۹۹)، استان فارس (۲۲۶۲۹۶٫۷۲)و خوزستان(۲۱۹۸۰۹٫۱۵)وپارس آباد (دشت مغان) در رتبه‌های بعدی از نظر میزان تولید قرار دارند. اعداد بر حسب تن میباشد. در استان های مازندران و گیلان برنج مرغوب و در استانهای دیگر برنج […]

Behtarineh rice, [۳۰.۰۴.۱۶ ۲۱:۲۸] [ Photo ] @Behtarinehrice Behtarineh rice, [۳۰.۰۴.۱۶ ۲۱:۲۸] فارس/ مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مشکلی در تأمین برنج وجود ندارد و انبارها مملو از برنج است، گفت: عدم توزیع به موقع برنج در بازار موجب افزایش قیمت آن شده که با توزیع برنج قطعا قیمت‌ها […]

طعم و کیفیت ارقام پر محصول نسبت به برنجهای و ارداتی خیلی بالاتر است ، برنجهای وارداتی بعلت عدم شرایط نگهداری و باقی ماندن مقداری سم از کیفیت بسیار پایینی برخوردار هستند . یکی از دلایل افزایش متقاضی برنجهای وارداتی قیمت ان است ولی هیچ کیفیتی ندارد . کیفیت ارقام پر محصول از نظرعطر و […]

  نحوه پخت قیمه پلو:   مواد لازم قیمه پلو :   مواد لازم اندازه مقدار / کالری برنج ۱۰۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری گوشت مغز ران گوساله ۷۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری روغن ۲۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری پیاز ۴ عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری لپه ۱۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۳۵۹ کالری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم […]

دانه برنج هر چه خشک تر و سفت تر باشد بهتر است زیرا با جذب سریع آب هنگام پخت، حجیم تر می شود. هر چه از زمان  برداشت آن بیشتر گذشته و بهتر نگهداری شده باشد، بر کیفیت آن افزوده می شود. دقت کنید کپک زده یا خُرد شده نباشد و بوی نامطبوع کهنگی و […]

ازتیره گندمیان جزء دسته غلات ،گلهای ان دارای ۶ پرجم است و طول بوته ان به ۱ الی ۱/۵ مترمی رسد ، ساقه ان مانند ساقه گندم بند بند است ، برنج در موقع گل کردن و تشکیل دانه نسبت به سرما حساس است ، بنا براین نباتی است که در نواحی گرم و مرطوب […]

۱- پرداخت وجه نقد بعد از تحویل جنس ۲- پرداخت توسط دستگاه کارت خوان در محل بعداز تحویل جنس ۳- پرداخت کارت به کارت به شماره ۶۰۳۷۹۹۷۲۴۰۰۴۵۵۰۱پژمان بخشی ، بانک ملی شعبه مولوی

  • 1
  • 2